Pick'em Leagues: THE BIG SHOW CASUAL BEST OF THE REST Single Event PvP: FANTASY POOLS Betting Leagues: THE BIG SHOW BEST OF THE REST

Is site loading properly?

Print  
  Page 2 of 2     1     2  
Posted By Message

xdanish020

The Natural

xdanish020 Avatar
22
 
 
 
 


 
 
Posts:2,956
Career:6,455-3,612
Joined:Sep 2008
Camp: Dark Horse
Chips:
343

Posted by Budgellism


Posted by UFC_Fanatic


Posted by Budgellism

Works fine on my Mac using Chrome.




You just had to go there name dropping macs didn't you? Pfft. Macs... this guy...

My "be smart ass impulse" aside, I had this issue earlier on my phone at work when I was on break. It's worked fine since though. I admittedly haven't tried my home laptop yet though.





I can't argue with the mac fanboy callout.

I'm starting to get the issue though. Everything but the content in the middle loads the first time but it's fine again with a refresh. It doesn't happen every time though. Maybe every 4th or 5th page I try to load.




I just noticed this happening to me today as well.

Post #16   10/31/15 2:58:28PM   

Franklinfan47

Bow Down

Franklinfan47 Avatar
13
 
 
 
 


 
 
Posts:3,816
Career:3,077-1,712
Joined:May 2007
Chips:
711
Not loading correctly for me either. Had to reload several pages a couple times.

Post #17   10/31/15 3:37:08PM   

airkerma

KE Released in MAtter

airkerma Avatar
13
 
 
 
 


 
 
Posts:6,107
Career:2,576-1,648
Joined:Jan 2010
Camp: The Misfits
Chips:
1,382
Speeding back up now, unless it's this blazing red roof inn wireless pipes

_______________________________________

Post #18   10/31/15 5:41:52PM   

DoTheMMAth

MMA Sensei

DoTheMMAth Avatar
1
 
 
 


 
 
Posts:1,616
Career:1,825-1,139
Joined:Dec 2006
Chips:
365
Thanks for bringing this to my attention

I changed a couple server settings - please let me know if this continues to happen to you after today.

_______________________________________

Post #19   11/2/15 11:18:13AM   

GDPofMPG

FKA3.0

GDPofMPG Avatar
6





 
 
 


 
 
Posts:3,769
Career:3,269-2,033
Joined:Feb 2008
Chips:
521
Cool, as of this morning accessibility id functioning normally on all of the browsers I have on this PC and my phone.

Post #20   11/2/15 11:33:28AM   

cowcatcher

Steady MODdin'

cowcatcher Avatar
8
 
 
 


 
 
Posts:7,763
Career:3,116-1,776
Joined:Jan 2007
Chips:
1,711
I'm still having trouble. It's making it really difficult to slack off while I'm at work...

_______________________________________

Post #21   11/2/15 1:24:16PM   

teejay68

MMA Regular

teejay68 Avatar
18
 
 
 


 
 
Posts:138
Career:4,420-2,778
Joined:May 2011
Camp: Dark Horse
Chips:
22
I thought it was just me, I have to refresh page each time I click a link to a new page.

Post #22   11/2/15 5:55:20PM   

prozacnation1978

Heavyweight Champ

prozacnation1978 Avatar
17
 
 
 
 


 
 
Posts:16,559
Career:6,322-3,474
Joined:Jul 2007
Camp: Dark Horse
Chips:
1,165
I do all my business here on my phone

Post #23   11/4/15 9:27:24AM   

Shawn91111

Coming back..

Shawn91111 Avatar
32
 
 
 
 


 
 
Posts:7,505
Career:4,357-2,347
Joined:Sep 2007
Camp: Dark Horse
Chips:
1,315
Site has been incredibly slow the last day and half, anyone else with this issue. This is happening even on my work servers at IBM which are insanely fast.

_______________________________________
On the comeback trail

Post #24   12/2/15 3:08:09PM   

GDPofMPG

FKA3.0

GDPofMPG Avatar
6





 
 
 


 
 
Posts:3,769
Career:3,269-2,033
Joined:Feb 2008
Chips:
521
I haven't experienced a repeat of the previous issue on my phone so far.

Post #25   12/2/15 7:26:46PM   

Shawn91111

Coming back..

Shawn91111 Avatar
32
 
 
 
 


 
 
Posts:7,505
Career:4,357-2,347
Joined:Sep 2007
Camp: Dark Horse
Chips:
1,315
Nevermind, 10 min after that post it returned to normal. Not sure what had been going on

_______________________________________
On the comeback trail

Post #26   12/2/15 7:57:34PM   
 
  Page 2 of 2     1     2